Czarna Fasola I Cukinia Quesadillas
Czarna fasola i cukinia Quesadillas to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Ta przystawka ma 563 kalorie, 27g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser cheddar, tortille kukurydziane, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Czarna Fasola I Cukinia Quesadillas, Grillowana kukurydza, cukinia i czarna fasola Quesadillas, oraz Cukinia, kukurydza, czarna fasola, i Jack-ser Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę i salsę połączyć w małej misce; zacieru widelcem. Wymieszać z cukinią.
Warstwę 1 tortilli z połową mieszanki fasoli, posypać 2 łyżkami sera, a na wierzchu kolejną tortillę. Powtórz z pozostałymi tortillami, mieszaniną fasoli i serem. W brojlerze lub tosterze, gotuj quesadillas 1 minutę z każdej strony, aż ser się rozpuści i będzie bąbelkowy.