Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama
Cytrynowe ciasto bezowe z krakersem Grahama wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest przyniesiony przez Chow. Mieszanka skrobi kukurydzianej, sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama, Babeczka jeżyn cytrynowa z krakersem Grahama, oraz Cytrynowo-limonkowy placek lodowy z czekoladową skórką Graham-cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pokruszone krakersy graham, stopione masło, cukier i sól w średniej misce i dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę równomiernie na 9-calowy metalowy lub ceramiczny talerz ciasta i piec, aż lekko zbrązowieje, o 10 protokół.
Połącz skrobię kukurydzianą, cukier, żółtka i sok z cytryny w średniej wielkości ciężkim rondlu.
Dodaj wodę i ubijaj do wymieszania; użyj gumowej szpatułki, aby zeskrobać boki i dno patelni, aby upewnić się, że mieszanina jest dobrze połączona.Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia, dodać masło i skórkę z cytryny i energicznie mieszać, aż masło całkowicie się rozpuści i składniki zostaną dokładnie połączone.
Białka i sól Połącz w dużej, czystej misce i ubijaj mikserem ręcznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty.
Papier wyjąć z ciasta i łyżką bezy na cytrynowym nadzieniu.
Rozprowadzić bezę szpatułką tak, aby pokryła całą powierzchnię ciasta, uszczelniając w nadzieniu. Upewnij się, że beza spotyka się ze skórką, w przeciwnym razie kurczy się do wewnątrz, odsłaniając wypełnienie.
Piec, aż beza będzie złoty kolor, około 10 minut.
Ostudzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu, a następnie przechowywać w lodówce, aż napełnienie będzie zimne, co najmniej 4 godziny. Pokroić i podawać schłodzone.Parowanie napojów: Selbach-Oster Zeltinger Sonnenuhr Reisling Auslese Rotlay, Niemcy. Tylko Riesling ma ostry, kwaśny pęd, aby nabierać intensywności cytryny, jednocześnie równoważąc ją z idealnie zintegrowaną słodyczą. Jędrność i struktura tego wina stanowi satysfakcjonujący kontrast z kremowym obrzękiem ciasta.