Cytrynowy placek bezowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1268 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 42 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz białka, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, oraz Lemon beza Pie - można zrobić lucious lemon pie w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Żółtka ubić w średniej wielkości misce i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
W średnim rondlu połącz skrobię kukurydzianą, wodę, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Trzepaczka do połączenia. Podgrzać podłoże i często mieszając doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Gotować przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia i stopniowo, 1 trzepaczką na raz, dodać gorącą mieszaninę do żółtek i mieszać, aż do dodania co najmniej połowy mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Powrót mieszaniny jaj do rondla, włączyć ogień w dół do niskiej i gotować, ciągle mieszając, jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Wyjąć z ognia i delikatnie wymieszać z masłem, sokiem z cytryny i skórką, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta i top z bezą, gdy nadzienie jest jeszcze gorące. Upewnij się, że beza całkowicie pokrywa nadzienie i że idzie aż do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Piec przez 10 do 12 minut lub do momentu, gdy beza będzie złocista.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Upewnij się, że ciasto jest całkowicie schłodzone przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Do miski miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki wstawić białka i śmietanę tatarską. Ubij białka aż do uzyskania miękkich pików, a następnie stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie aż do uzyskania sztywnych pików, około 1 do 2 minut. Użyj do nadzienia cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego