Cytrynowy Pieczony Łosoś Ze Szparagami I Bulgurem Przepis
Cytrynowy Pieczony łosoś ze szparagami i bulgurem przepis jest bezmleczne przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 103 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka filetu z łososia, cytryny, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Miętowa Sałatka Bulgur Z Łososiem I Ogórkami Przepis, Szparagi z łososiem cytrynowym, oraz Zdrowe cytrynowe szparagi i wędzone wrapy z łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 F. w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia, połącz bulgur, bulion i łyżeczkę soli i pieprzu. Ułóż szparagi w jednej warstwie na wierzchu, a następnie ułóż łososia na wierzchu szparagów. Łososia doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu, a na wierzch polać cytryną.Szczelnie przykryć naczynie do pieczenia folią i piec, aż bulgur i szparagi będą miękkie i łosoś jest gotowane przez 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Bulgur
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
2
Łososia podawać z bulgurem i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.