Cytrynowy Budyń Chlebowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać cytrynowy budyń chleb spróbować. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowy Budyń Chlebowy, Cytrynowy Budyń Chlebowy, oraz Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić chleb i rodzynki W 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia. W małym rondlu połącz mleko, cukier, masło i sól; gotuj i mieszaj, aż masło się rozpuści.
W małej misce ubić jajka i wanilię. Wymieszaj niewielką ilość gorącego mleka do mieszaniny jajek; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając.
Polać chlebem i rodzynkami.
Umieść naczynie na większej patelni do pieczenia. Napełnij większą patelnię gorącą wodą do głębokości 1 cala.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Do sosu, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Mieszać w wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1-2 minuty, lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z cytryny, obierz i masło, aż masło się rozpuści.
Podawać na ciepłym lub zimnym budyniu. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.