Cytrynowo-Rukola Kurczak Paillard
Cytrynowo-rukola kurczak Paillard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 245 kalorii, 37g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, pieprzu, ekstrawaganckiej oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Paillard Z Kurczaka Z Rukolą I Cytryną Vinaigrette, Grillowany Paillard z kurczaka z cytryną i czarnym pieprzem oraz sałatką Rukolowo-pomidorową, oraz Grillowany Paillard z kurczaka z rukolą i ogolonym Pecorino.
Instrukcje
Połącz skórkę z cytryny, sok, olej i czosnek w dużej misce.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj rukolę; dobrze wrzucić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt każdy kawałek do grubości 1 / 4 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Posyp obie strony kurczaka pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka, i gotować przez 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z patelni i ogrzać.
Dodaj połowę pomidorów i wytrawne białe wino na patelnię. Gotować przez 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje.