Cytrynowo-Rozmarynowe Bułeczki
Lemon Rosemary Button Shortbreads wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 187 g tłuszczu, oraz w sumie 3648 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rozmaryn, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Cytrynowo-Rozmarynowe Bułeczki, Ciastka cytrynowo-muszkatołowe z lukrem cytrynowym, oraz Rosemary lemon shortbread + Rosemary citrus spritzer.
Instrukcje
Do miski miksera na stojaku włóż mąkę, masło, cukier granulowany i sól.
Dodać skórkę z 1 cytryny i rozmaryn.
Wymieszaj na małej prędkości, następnie zwiększ do średniej i wymieszaj, aż ciasto nie będzie już kruche i po prostu się połączy.
Uformować ciasto na dysk i schłodzić 30 minut. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do 1/2 cala. gruby.
Ciasto pokroić w kółka z 1 1/2-in. foremka do ciastek. Przerzuć resztki w razie potrzeby. Ułóż na blasze do pieczenia 1 w. apart I chill 15 minut.
Piec do jasnego złotego koloru, 12 do 15 minut.
Wymieszaj cukier puder, sok z cytryny i pozostałą skórkę na gładką masę. Łyżka 1/2 łyżeczki. polewamy każde schłodzone ciastko, rozprowadzając tylną częścią łyżki; następnie wciskamy 1 gałązkę rozmarynu na środek każdego ciastka.