Cytrynowa Sałatka Waldorf
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Cytrynowa sałatka Waldorf może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól i pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Cytrynowa Sałatka Waldorf, Lemony Waldorf filety rybne do mikrofali, oraz Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż złoty i pachnące.
Niech orzeszki ostygną, a następnie rozbić na kawałki.
W międzyczasie, w dużej misce, połączyć szalotkę i skórkę z cytryny z sokiem z cytryny i octem.
Ubić olej rzepakowy i orzechowy oraz kminek. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj rozdrobnioną sałatę rzymską do miski wraz z prażonymi orzechami włoskimi, rzodkiewkami, pokrojonymi sercami selera, liśćmi selera, posiekaną Fryz, rodzynkami i jabłkiem. Rzuć dobrze i podawać od razu.