Cytryna-Pieprz Sól Rub

Cytryna-Pieprz Sól Rub
Cytryna-pieprz sól Rub może być tylko marynata szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, oraz Aromat cytryną zamiast soli: ziemniaki pieczone w ziołach cytrynowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zmiażdżyć całe czarne ziarna pieprzu w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
2
Przełożyć do małej miseczki; wymieszać skórkę z cytryny i sól koszerną. Pocierać przyprawy między opuszkami palców, aby rozbić wszelkie kępki Skórki. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn