Cytryna & Pietruszka Baby Marchew
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać cytryna & pietruszka marchew dziecko spróbować. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz małe marchewki, wodę, ser philadelphia neufchatel i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew w maśle cytrynowo-Pietruszkowym, Marchewki Z Cytryną I Orzechami Włoskimi, oraz Cytrynowa Glazurowana Marchewka.
Instrukcje
Marchew i wodę zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu; przykryć. Gotować od 6 do 8 min. albo aż marchew będzie chrupiąca-delikatna. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść marchew do miski; rezerwy wody na patelni.
Powrót wody do wrzenia; gotować 6 do 8 min. lub do czasu zmniejszenia wody o połowę.
Dodaj bulion, Neufchatel i skórkę; wymieszaj. Dusić na małym ogniu 2 do 3 min. lub dopóki Neufchatel nie zostanie stopiony, a sos dobrze wymieszany, często mieszając. Natkę pietruszki wymieszać.
Dodaj marchew; wrzucić do herbu.