Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym

Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym
Cynamonowy Pudding ryżowy z suszonym sosem wiśniowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka wody, mleka, laski cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym, Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, oraz Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 6 szklanek wody i 3 kolejne składniki w dużym, ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do ryżu jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Na patelnię wrzucić ryż i cynamon, wymieszać z mlekiem, 1/2 szklanki cukru i zmielonym cynamonem. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 30 minut lub aż gruby, często mieszając. Wyrzuć laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
CukierCukier
MlekoMleko
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 łyżeczkę wanilii i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
5
Połączyć wiśnie i pozostałe 1 1/2 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wymieszać pozostałe 2 łyżki cukru; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Połącz 1 łyżkę wody i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
7
Dodać do mieszanki wiśniowej; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do lekko grubego, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
8
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki wanilii i pozostałą 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
9
Podajemy budyń z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn