Cynamonowy koktajl Acai z naturalnym słodzikiem Truvia®

Cynamonowy koktajl Acai z naturalnym słodzikiem Truvia®
Koktajl cynamonowy Acai z naturalnym słodzikiem Truvia® może być tylko śniadaniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 1g tłuszczu i w sumie 112 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,46 USD za porcję. Jest to raczej tanie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok acai, cydr jabłkowy, sezonowe jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń z naturalnym słodzikiem Truvia® , Skinny Mojito z naturalnym słodzikiem Truvia® , oraz Pieczenie z Truvią: piernikowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem z twarogu cynamonowego.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać schłodzone..

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to moje najlepsze typy dla Azji. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Schloss Vollrads Riesling QbA z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Schloss Vollrads Riesling QbA
Schloss Vollrads Riesling QbA
Ten Riesling ma egzotyczny bukiet mango, brzoskwini i dojrzałego jabłka i ma zauważalny, naturalny cukier resztkowy.Możesz cieszyć się tym winem, aby towarzyszyć jedzeniu, z przyjaciółmi lub po prostu samemu się zrelaksować.Wino to jest idealnym dodatkiem do azjatyckich przypraw, takich jak curry, imbir czy trawa cytrynowa. Ma idealną równowagę kwasowości i naturalnej słodyczy oraz ma odpowiednie cechy, aby przeciwstawić się tak ekscytującym potrawom.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn