Cynamonowe batoniki figowe z lukrem pomarańczowym

Cynamonowe batoniki figowe z lukrem pomarańczowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cynamonowe batony figowe z pomarańczowym lukrem maślanym spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, płatki owsiane, figi mission i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bita Cynamonowa Polewa Maślana, Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-ćwiartkowym gotuj składniki nadzienia na średnim ogniu, często mieszając, aż figi będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; ostudzić 5 do 10 minut.
3
Wlać mieszankę fig do robota kuchennego. Przykryć; przetworzyć, używając szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż figi zostaną puree; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Piekarnik rozgrzać do 177°. Smarować 8-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce, połączyć składniki crust z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Piec 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozłóż nadzienie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 6 do 10 minut dłużej lub tylko do zestawów napełniania. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W średniej misce, beat 3 łyżki masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać cukier puder. Beat na niskiej prędkości, dodając mleko, 1 łyżeczka na raz, aż mieszanina jest gładka i pożądanej konsystencji rozprzestrzeniania. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Ostrożnie rozprowadzić na schłodzonych prętach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MlekoMleko
10
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn