Cynamon Płatki Mleko Banan Krem Ciasto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj cynamon mleko płatki bananowe ciasto krem spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 486 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Płatki jarskie z szybkim domowym cynamonem bananowym mlekiem orzechowym, {Bar Mleczny Poniedziałki} Słodka Kukurydza Płatki Mleczne Ciasto Lody, oraz Lody Z Mleka Zbożowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W robocie kuchennym, składniki skórki proces z wyjątkiem masła z ON-and-off ruchów, aż tworzą drobne okruchy.
Dodać 1/4 szklanki masła; proces, aż dobrze połączone i trochę mieszaniny ściśnięte między palcami grudki razem.
Wlać mieszaninę do nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płyty pie; naciśnij równą warstwę w dolnej i górnej stronie, aby utworzyć skorupę.
Piec w środku piekarnika około 13 minut.
Wyjąć z piekarnika do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-quart, połączyć 2 szklanki mleka, 1/2 szklanki śmietany i 2 szklanki płatków.
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić 30 minut na strome.
Przecedzić mieszankę zbożowo-mleczną przez drobny sitko, naciskając na zboże, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Usunąć płatki zbożowe.
W małej misce, beat pozostałe 1/2 szklanki mleka i skrobi kukurydzianej z trzepaczką, aż nie grudki pozostają. Mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej z trzepaczką do mieszanki zbożowo-mlecznej do połączenia. W innej misce (lub misce skrobi kukurydzianej), ubić żółtka, 1/3 szklanki cukru granulowanego i 1/8 łyżeczki soli z trzepaczką, aż dobrze połączone i żółtka zaczynają blady i gęsty. Kadzi trochę ciepłej mieszanki zbożowo-mlecznej do mieszaniny żółtka jaja, aż do połączenia. Gumową szpatułką zeskrobać mieszaninę żółtka na mieszankę zbożowo-mleczną w rondlu. Powrót rondel do ciepła. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając i upewniając się, aby zeskrobać dno i bok rondla, aż budyń zgęstnieje, trzepaczka lub łyżka pozostawia ślady na powierzchni budyniu, a mieszanina pokrywa tył łyżki.
Używając blendera zanurzeniowego (preferowanego) lub trzepaczki, zmiksuj w 2 łyżkach masła. Lekko schłodzić budyń.
Łyżką lub zeskrobać połowę mieszanki budyniu do skorupy.
Na pierwszej warstwie budyniu ułóż plasterki banana; wierzch z pozostałym budyniem, wygładzając wierzch.
Umieścić arkusz folii bezpośrednio na powierzchni budyniu. Przechowywać w lodówce ciasto, aż budyń ostygnie i ustawić, O 2 godziny.
Przed podaniem ubij 1 szklankę śmietany i cukru pudru z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż powstanie średnio miękki szczyt.
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonego ciasta.