Cygara Mocha z kremem kawowym
Cygara Mocha z kremem do kawy mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, cukier cukierniczy, białka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Cygara Mocha Z Kremem Kawowym, Ciasto Mocha z kawą bitą śmietaną, oraz Lody Mochan z sosem kawowo-karmelowym.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać 2 szklanki cukru cukierniczego, mąki i soli. Zrób studnię w środku i odłóż na bok.
W innej misce połącz roztopione masło i skrawki wanilii.
Do dobrze wysuszonych składników wlać masło waniliowe, białka i 1 łyżkę śmietany.
Wymieszać na gładką masę. Złożyć w 1 1/2 uncji startej czekolady. Schłodzić w lodówce 2 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym.
Wykonaj szablon za pomocą noża użytkowego, aby wyciąć okrąg 4 1/2 cala (11,5 centymetra) w środku elastycznej plastikowej pokrywy.
Umieść szablon na blasze do pieczenia i rozłóż 2 łyżeczki ciasta wewnątrz koła; usuń szablon. Zrób 3 koła na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 2 minuty, obracać patelnię i piec 2 minuty więcej, aż złoty. Pracując szybko, wyjmij ciastko z tacy za pomocą szpatułki i zwiń wokół uchwytu drewnianej łyżki.
Umieść zwinięte ciasteczka na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygły. Jeśli ciasteczka twardnieją przed zwinięciem, wróć do piekarnika na 30 sekund, aby zmięknąć. Powtórz, aby użyć całego pozostałego ciasta.
Aby krem do kawy: ubić razem likier kawowy i espresso w proszku, aż proszek się rozpuści. Ubij w 2 1/2 szklanki śmietany i 1/4 szklanki cukru cukierniczego do uzyskania miękkich pików. Przechowywać w lodówce 15 minut.
Napełnij schłodzone ciasteczka kremem do kawy za pomocą worka z ciastami wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 3/8 cala. Każdy koniec nadziewanych ciasteczek zanurzyć w startej czekoladzie.
Podawać od razu lub przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.