Curry Pasternak zupa z rozdrobnionych jabłek może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 263 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, curry, jogurtu pełnotłustego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Curry Z Rozdrobnionej Marchewki I Pasternaku, Curry Pasternak Zupa, oraz Curry Pasternak Zupa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać curry; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Dodać bulion i pasternak. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu, aż pasternak będzie miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wyjąć z ognia; ostudzić 15 minut. Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka. Wróć do trawki. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę jabłka w długie paski; rezerwa. Ćwierć, rdzeń i grubo rozdrobnione jabłka. Jabłka i jogurt wymieszać do zupy.
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
7
Rozgrzać olej kukurydziany na średniej patelni na średnim ogniu. Jabłko obrać wzdłuż pokroić w bardzo cienkie paski. Smażyć skórkę na oleju, aż uzyska złoty i chrupiący kolor, około 30 sekund.