Curry Z Tuńczykiem
Przepis tuńczyk Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Na $1.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona gorczycy, długie chili, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Curry Z Tuńczykiem, Tuńczyk Curry w pośpiechu, oraz Dip z tuńczykiem Curry / spread dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.