Curry wieprzowe Burgery z pikantnym ketchupem
Przepis Curry wieprzowe hamburgery z pikantnym ketchupem może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 15 minut. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 38g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, sałatę maślaną, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery wieprzowe Cajun z pikantnym sosem Remoulade, Ketchup Curry, oraz Domowe Curry Ketchup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce, za pomocą rąk wymieszać razem wieprzowinę, kolendra, curry w proszku, Worcestershire, cayenne, szalotki i czosnek, dobrze przyprawić solą i pieprzem. Zrobić 6 pasztecików i umieścić w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, dodać olej. Zapiekać paszteciki do złotego koloru z obu stron i gotowane przez, o 5 minut na stronie. Gotować partiami, jeśli to konieczne.
Podawać w bułkach hamburgerowych z liściem sałaty, plasterkiem pomidora i pikantnym ketchupem.
W rondlu na średnim ogniu, lekko podsmażyć czosnek na maśle, o 2 protokół.
Dodaj ketchup, płatki czerwonej papryki i pieprz cayenne. Gotować kolejne 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać szalotki. Schłodzić przed podaniem.