Curry warzywne z kuskusem to indyjski przepis, który służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 295 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, paprykę, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Curry warzywne z kuskusem, Kurczak I Warzywa Curry Kuskus, oraz Curry warzywne wolno gotowane z kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Paprykę ugotować w oleju 4 do 5 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać bulion, curry, sól i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Warzywa
Bulion
Sól
3
Podgrzać do wrzenia. Gotować około 4 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.