Curry Warzywa Korzeniowe
Curry warzywa korzeniowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rzepa, sól, curry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Curried Root Vegetable Pot Paszteciki, Cara ' s Curry Chicken and Root Vegetable Pot Pie, oraz Nelum Ala-Korzeń Lotosu Curry Ze Sri Lanki.
Instrukcje
Ułóż rutabaga, marchew i rzepa w warzywnym parowarze. Para, pod przykryciem, 18 do 20 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, ale nadal twarde.
Warzywa odcedzić i przelać do miski.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać curry i kolejne 4 składniki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Powrót warzywa na patelnię i dodać migdały; wrzucić delikatnie. Gotować 1 do 2 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Dodajemy pozostałą sól i pieprz, posypujemy natką pietruszki.