Curry-Masło Limonkowe
Curry-masło limonkowe jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 1G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz tajską pastę curry, mieloną kurkumę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Restauracja w stylu Kaju Curry / curry z nerkowca / masło Kaju Masala, Fasola maślana z masłem, miętą i limonką z ' The Lee Bros. Charleston Kitchen, oraz Grillowana kukurydza Curry z limonką na kolbie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 szklankę śmietany i dalej 6 składników do wrzenia w rondlu 2 1/2-quart, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki.
Niech Curry-limonkowy krem ostygnie do temperatury pokojowej.
Beat pozostałe 1/4 Puchar ubijania śmietany i masła z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste. Ubić w śmietanie curry-limonka, 2 łyżki na raz. Ubić w soli.