Curry Mango Chutney Dip
Curry Mango Chutney Dip jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz olej słonecznikowy, jogurt, chutney z mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Curry sałatka jajeczna z Chutney Mango, słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango, oraz chutney z mango, jak zrobić łatwy chutney z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać curry w mieszaninie cebuli; gotować 1 minutę więcej.
Zdjąć z ognia do ostygnięcia.
Mieszanka mieszanka cebuli, jogurt, chutney, i pietruszka w robocie kuchennym i blend do gładkiej.