Curry dynia piżmowa i Bisque jabłkowy

Curry dynia piżmowa i Bisque jabłkowy
Curry dynia piżmowa i Bisque jabłkowy mogą być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 52g tłuszczu i w sumie 633 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegański przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, orzeszki pinii, średnio gorący sos curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 85%, to danie jest ogromne. Spróbuj Curry Butternut Squash Bisque, Curry Butternut Squash Bisque, oraz Curry Butternut Squash Bisque przez: Jennifer dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Umieść dynię na blasze do pieczenia ściętą stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec squash w rozgrzanym piekarniku, aż skóra poluzuje się z miąższu, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Rozgrzej oliwę z oliwek w 5-litrowym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj bulion warzywny, sos curry i jabłka do garnka; gotować na wolnym ogniu, często mieszając. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Sos CurrySos Curry
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Pokrój dynię w 1-calową kostkę; dodaj do garnka. Ponownie zagotuj mieszaninę, przykryj garnek i gotuj, mieszając raz na 15 minut, aż dynia będzie miękka i łatwo się rozpadnie po wymieszaniu, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Zdejmij garnek z ognia i zmiksuj zupę blenderem zanurzeniowym, aż całkowicie się zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Wlej krem kokosowy do zupy; kontynuuj mieszanie, aż będzie kremowy. Każdą porcję posyp prażonymi orzeszkami pinii i kilkoma liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn