Curry, Curry, Curry

Curry, Curry, Curry
Curry, Curry, Curry jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. To danie główne ma 2320 kalorii, 89g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Na 9,43 zł za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wegańskie krem, mleko kokosowe, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać lekkie mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to [Recenzja - produkt] Speedy Malaysian Chicken Curry (ft. A1 Mięsny Sos Curry Instant), Wegańskie Brussel marchew Curry babeczki z serem śmietankowym lukier i klon Curry redukcji, oraz Chilakada Dumpa Podi Koora-Andhra Style Sweet Potato Curry with Curry Powder.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia94
Magazyn