Curry Collard Greens
Curry Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 23 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, zmielony imbir, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować, często mieszając, aż lekko zmięknie, około 2 protokół.
Dodać Collard zieleni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zielenie zwiędły, o 5 protokół.
Wymieszać czosnek, curry, imbir, sól i pieprz i smażyć przez 1 minutę. Wymieszać bulion i wino, doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.