Cukinia z kukurydzą i kolendrą
Cukinia z kukurydzą i kolendrą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 61 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kukurydzę z całego jądra, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cukinia i kukurydza z kolendrą, Kolendry Kukurydziane Z Pieczoną Salsą Z Cukinii, oraz Cukinia i Torta kukurydziana z kremem Kolendrowo-limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i kukurydzę; gotować, mieszając od czasu do czasu, 7 do 8 minut lub aż cukinia będzie chrupiąca-delikatna.
Wyjąć z ognia i wymieszać z kolendry i pozostałych składników.