Cukinia Nadziewana Wołowiną
Cukinia nadziewana wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sos spaghetti, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina Faszerowana Cukinią Łodzie, Cukinia Faszerowana Szałwią I Wołowiną, oraz Cukinia nadziewana wołowiną i bulgurem.
Instrukcje
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż; wyciąć cienki plasterek od spodu każdego z nich ostrym nożem, aby cukinia usiadła płasko. Miąższ czerpać, pozostawiając 1/4 cala. muszle.
Umieścić muszle w nie powiększonej 3-qt. naczynie bezpieczne w mikrofalówce. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 3 minuty lub do crisp-tender; spuścić i odstawić.
Tymczasem, na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Zdjąć z ognia; wymieszać w sosie marinara, jajko, bułka tarta, sól, pieprz i 1/2 szklanki sera.
Łyżka około 1/4 szklanki do każdej skorupy. Kuchenka mikrofalowa, odsłonięta, na wysokości przez 4 minuty.
Posypać pozostałym serem. Kuchenka mikrofalowa 3-4 minuty dłużej lub do termometru włożonego do napełniania czyta 160° i cukinia są miękkie.
Podawać z dodatkowym sosem marinara.