Cukinia Nadziewana Wołowiną

Cukinia Nadziewana Wołowiną
Cukinia nadziewana wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 671 kalorii, 42g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę pomidorową, przyprawę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Cukinia Nadziewana Wołowiną, Cukinia Faszerowana Szałwią I Wołowiną, oraz Wołowina Faszerowana Cukinią Łodzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Miąższ z połówek cukinii czerpać łyżką, pozostawiając wydrążone muszle. Odrzuć około połowy ciała. Włożyć pozostały miąższ do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wymieszaj mieloną wołowinę, zupę pomidorową, wodę, paprykę, bułkę tartą, jajko, włoską przyprawę i czosnek w proszku z miąższem cukinii; łyżką do skorupek cukinii. Ułóż nadziewaną cukinię na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Posypać włoski ser blend na cukinii i kontynuować pieczenie, aż ser topi się i bąbelki, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn