Cukinia Nadziewana Wołowiną
Cukinia nadziewana wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 671 kalorii, 42g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę pomidorową, przyprawę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Cukinia Nadziewana Wołowiną, Cukinia Faszerowana Szałwią I Wołowiną, oraz Wołowina Faszerowana Cukinią Łodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Miąższ z połówek cukinii czerpać łyżką, pozostawiając wydrążone muszle. Odrzuć około połowy ciała. Włożyć pozostały miąższ do dużej miski.
Wymieszaj mieloną wołowinę, zupę pomidorową, wodę, paprykę, bułkę tartą, jajko, włoską przyprawę i czosnek w proszku z miąższem cukinii; łyżką do skorupek cukinii. Ułóż nadziewaną cukinię na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Posypać włoski ser blend na cukinii i kontynuować pieczenie, aż ser topi się i bąbelki, o 10 minut więcej.