Cukinia Nadziewana Pesto
Przepis Pesto nadziewane cukinia może być wykonane w około 1 godzinę i 10 minut. Na $2.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka mozzarelli, sól, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1263 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Cukinia Nadziewana Pesto, Pesto i ser nadziewane cukinia, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh.
Instrukcje
Grzanki: na średniej patelni, roztopić masło na średnim lub średnim ogniu.
Dodać lekko suchy chleb w kostkach, wrzucić do pokrycia przynajmniej niektóre boki w trochę masła.
Układać w gotować Jednej Warstwy, bez przenoszenia grzanki, aż jedna strona jest lekko rumiane, następnie wrzucić i niech gotować trochę więcej tak kilka stron uzyskać trochę brązowy.
Wyjąć z patelni i ostudzić w dotyku.
Toast orzeszki piniowe: podczas gdy grzanki są brązowieje, podgrzać małą patelnię na wysokiej.
Dodaj orzeszki piniowe i gotuj, aż zaczną brązowieć (nie odchodź, gdy zaczną brązowieć, mogą łatwo przejść z brązowego do spalonego!).
Kiedy zaczną brązowieć, wyjmij je z patelni do małej miski.
Połącz grzanki, mozzarellę, pesto, parmezan, pomidory, orzeszki piniowe:
Umieść grzanki i mozzarellę w średniej misce. Wrzuć pesto.
Dodać starty parmezan, posiekane pomidory koktajlowe, tosty orzeszki piniowe, i wrzucić trochę więcej.
Stuff the zucchini boats:
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Miarka się wewnętrzne ciało z metalową łyżką, pozostawiając 1/4 do 1/2-cala grubości w Łodzi cukinii.**
Włożyć cukinię do patelni.
Posyp wnętrze łodzi solą. Napełnij łodzie mieszaniną farszu.
Wlać szklankę lub tak wody na dno patelni do pieczenia (tak, że cukinia nie wyschnie na zewnątrz), do około 1/4 cala głębokości.
Piec przez 45 minut w temperaturze 191°.
**W tym przepisie nie używamy miąższu cukinii, który zebraliśmy. Można go łatwo zamrozić do późniejszego użycia z przepisami z cukinii, takimi jak chleb z cukinią, babeczki z cukinią lub ciasto z cukinią. Możesz też posiekać trochę i wymieszać z mieszaniną farszu.