Cukinia Nadziewana Pesto

Cukinia Nadziewana Pesto
Przepis Pesto nadziewane cukinia może być wykonane w około 1 godzinę i 10 minut. Na $2.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka mozzarelli, sól, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1263 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Cukinia Nadziewana Pesto, Pesto i ser nadziewane cukinia, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh.

Instrukcje

1
Grzanki: na średniej patelni, roztopić masło na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać lekko suchy chleb w kostkach, wrzucić do pokrycia przynajmniej niektóre boki w trochę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Układać w gotować Jednej Warstwy, bez przenoszenia grzanki, aż jedna strona jest lekko rumiane, następnie wrzucić i niech gotować trochę więcej tak kilka stron uzyskać trochę brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
4
Wyjąć z patelni i ostudzić w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Toast orzeszki piniowe: podczas gdy grzanki są brązowieje, podgrzać małą patelnię na wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
GrzankiGrzanki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj orzeszki piniowe i gotuj, aż zaczną brązowieć (nie odchodź, gdy zaczną brązowieć, mogą łatwo przejść z brązowego do spalonego!).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
7
Kiedy zaczną brązowieć, wyjmij je z patelni do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Połącz grzanki, mozzarellę, pesto, parmezan, pomidory, orzeszki piniowe: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
GrzankiGrzanki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Umieść grzanki i mozzarellę w średniej misce. Wrzuć pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GrzankiGrzanki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać starty parmezan, posiekane pomidory koktajlowe, tosty orzeszki piniowe, i wrzucić trochę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
11
Stuff the zucchini boats: 
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
12
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Miarka się wewnętrzne ciało z metalową łyżką, pozostawiając 1/4 do 1/2-cala grubości w Łodzi cukinii.**
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1
Włożyć cukinię do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Posyp wnętrze łodzi solą. Napełnij łodzie mieszaniną farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wlać szklankę lub tak wody na dno patelni do pieczenia (tak, że cukinia nie wyschnie na zewnątrz), do około 1/4 cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec przez 45 minut w temperaturze 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
**W tym przepisie nie używamy miąższu cukinii, który zebraliśmy. Można go łatwo zamrozić do późniejszego użycia z przepisami z cukinii, takimi jak chleb z cukinią, babeczki z cukinią lub ciasto z cukinią. Możesz też posiekać trochę i wymieszać z mieszaniną farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn