Omlet hiszpański z sosem Romesco może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Mieszanka soli koszernej, pieprz płatki, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański SOS Romesco, Dymny Hiszpański SOS Romesco, oraz Hiszpański "Ketchup" - Sos Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj sos: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać jajka i gotować około 3 minut, poluzować brzegi gumową szpatułką, aby niegotowane jajko biegło pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Posyp serem, następnie ułóż szynkę i 1/4 szklanki sosu z jednej strony. Gotować, aż ser topi się i jaj zestaw, 2 do 3 więcej minut. Złożyć na pół, aby pokryć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)