Cukinia nadziewana II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać nadziewane cukinia II spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, bulion z kurczaka, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, oraz Cukinia Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pomidory, 3 łyżki bazylii, olej, 1 łyżkę natki pietruszki, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową, 1/2 czosnku oraz sól i pieprz do smaku.
Dobrze wymieszać i odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Odciąć końce łodygi z cukinii i pokroić cienką warstwę z wierzchołków, wzdłuż. Jeśli to konieczne, przyciąć DNA tak, że poziom stoi cukinia; Reserve wykończenia. Miarka się ciało, pozostawiając 1/4 cala grubości muszli. Chop zarezerwowane ozdoby i mięso grubo. W dużym rondlu wrzącej, osolonej wody gotuj skorupki przez 2 minuty.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu; saute posiekaną cukinię przez 5 minut, lub do miękkości. Wymieszać z pozostałą natką pietruszki, bazylią i czosnkiem; gotować przez 1 minutę.
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z bułką tartą i jajkiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać łyżką w skorupki i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Zalej cukinię bulionem z kurczaka.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub do miękkości.
Podawać z salsą pomidorową.