Cukinia Migdałowy Chleb
Cukinia migdałowy chleb może być tylko chleb, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 357 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, skórkę z cytryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cukinia Migdałowy Chleb, Paleo Migdałowy Chleb Z Cukinią, oraz Migdałowy chleb z cukinią (paleo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 9 przez 5 przez 3-calowy bochenek patelni. Przyciąć końce z cukinii i zetrzeć na dużych otworach tarki pudełkowej. Wymieszać z 2 łyżkami cukru i umieścić w durszlaku ustawionym nad miską.
W międzyczasie, w robocie kuchennym, drobno zmielić 1/4 szklanki migdałów i odstawić. Z grubsza posiekać pozostałe 1/4 szklanki orzechów i rezerwy. W średniej misce ubić zmielone migdały z 1 szklanką mąki, sodą oczyszczoną i 1/4 łyżeczki drobnej soli. W innej misce ubić pozostałe 2/3 szklanki cukru z olejem roślinnym, jajkami, miodem i wanilią, aż cukier się rozpuści. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone.
Używając rąk, mocno wycisnąć garści startej cukinii, aby usunąć nadmiar wody i dodać odsączoną cukinię do ciasta wraz z zarezerwowanymi posiekanymi migdałami i skórką z cytryny. Wymieszać kilka razy, aby włączyć do ciasta i przenieść ciasto do przygotowanego bochenka patelni.
Piec, aż złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 55 do 60 minut. Schłodzić na patelni, na stojaku z drutu przez 10 minut. Obrócić chleb z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku.