Cukinia Migdałowy Chleb

Cukinia Migdałowy Chleb
Cukinia migdałowy chleb może być tylko chleb, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 357 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, skórkę z cytryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cukinia Migdałowy Chleb, Paleo Migdałowy Chleb Z Cukinią, oraz Migdałowy chleb z cukinią (paleo) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 9 przez 5 przez 3-calowy bochenek patelni. Przyciąć końce z cukinii i zetrzeć na dużych otworach tarki pudełkowej. Wymieszać z 2 łyżkami cukru i umieścić w durszlaku ustawionym nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Odstawić na 15 minut.
3
W międzyczasie, w robocie kuchennym, drobno zmielić 1/4 szklanki migdałów i odstawić. Z grubsza posiekać pozostałe 1/4 szklanki orzechów i rezerwy. W średniej misce ubić zmielone migdały z 1 szklanką mąki, sodą oczyszczoną i 1/4 łyżeczki drobnej soli. W innej misce ubić pozostałe 2/3 szklanki cukru z olejem roślinnym, jajkami, miodem i wanilią, aż cukier się rozpuści. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól DrobnaSól Drobna
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Używając rąk, mocno wycisnąć garści startej cukinii, aby usunąć nadmiar wody i dodać odsączoną cukinię do ciasta wraz z zarezerwowanymi posiekanymi migdałami i skórką z cytryny. Wymieszać kilka razy, aby włączyć do ciasta i przenieść ciasto do przygotowanego bochenka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec, aż złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 55 do 60 minut. Schłodzić na patelni, na stojaku z drutu przez 10 minut. Obrócić chleb z patelni i ostudzić całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn