Cukinia i Harissa Bruschetta
Cukinia i Harissa Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje $4.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 1444 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, ser feta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Patelnia z makaronem Harissan i jarmuż z fetą, Ukąszenia cukinii z Harissą, kozim serem, limonką i miętą, oraz Miodowo-Harissa polędwiczka wieprzowa z szafranem i cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do góry. Cukinię pokroić wzdłuż i grillować, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla, około 4 minut.
Ostudzić, a następnie posiekać. W misce połącz cukinię z fetą i olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozprowadzić około 1/2 łyżeczki. przygotowana harissa na każdej bagietce tosty i top każdy z około 1 łyżka. mieszanka cukinii.