Cukinia i Harissa Bruschetta

Cukinia i Harissa Bruschetta
Cukinia i Harissa Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 5 i kosztuje $4.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 1444 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, ser feta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Patelnia z makaronem Harissan i jarmuż z fetą, Ukąszenia cukinii z Harissą, kozim serem, limonką i miętą, oraz Miodowo-Harissa polędwiczka wieprzowa z szafranem i cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry. Cukinię pokroić wzdłuż i grillować, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ostudzić, a następnie posiekać. W misce połącz cukinię z fetą i olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
Ser FetaSer Feta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozprowadzić około 1/2 łyżeczki. przygotowana harissa na każdej bagietce tosty i top każdy z około 1 łyżka. mieszanka cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
CukiniaCukinia
HarissaHarissa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia71
Magazyn