Cukierki Matzoh
Cukierki Matzoh wymagają około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis serwuje 30 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes wymaga kawałków czekolady, brązowego cukru, margaryny i Macy. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 7%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa Kulkowa Matzoh, Ciasto ze szpinakiem i macą, oraz Herbed Matzoh Balls.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Przykryj spód przygotowanego naczynia Macami, w razie potrzeby rozbijając i dopasowując kawałki do przestrzeni.
Gotuj margarynę i brązowy cukier w rondlu z grubym dnem na średnim ogniu, aż mieszanina dobrze się połączy i zacznie bulgotać, około 3 minut; polać MACE w naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż syrop zgęstnieje i zacznie bulgotać, około 15 minut.
Wyjmij z piekarnika i posyp równomiernie kawałkami czekolady.
Odstaw cukierek na 5 minut, aby rozpuścić czekoladę, a następnie rozprowadź równomiernie rozpuszczoną czekoladę na cukierku szpatułką. Całkowicie ostudzić i rozbić na kawałki, aby podać.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir