Cukierki klonowe babci
Cukierki klonowe babci wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 3 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 64. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ekstrakt z klonu, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Babcinego cukierkowego popcornu i prezentu, Klon Orzech Candy (Low Carb i bezglutenowe), oraz Sałatka z buraków w paski z kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem.
Instrukcje
Brązowy cukier, śmietana, masło, i sól w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż masło topi się, o 5 protokół; zdjąć z ognia.
Wymieszać cukier cukierniczy, ekstrakt z klonu i ekstrakt z wanilii do mieszaniny cukru.
Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię na ciasto.
Wlać mieszaninę cukru do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 1 godzinę.