Cukierki klonowe babci

Cukierki klonowe babci
Cukierki klonowe babci wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 3 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 64. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ekstrakt z klonu, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Babcinego cukierkowego popcornu i prezentu, Klon Orzech Candy (Low Carb i bezglutenowe), oraz Sałatka z buraków w paski z kandyzowanymi orzechami pekan i kozim serem.

Instrukcje

1
Brązowy cukier, śmietana, masło, i sól w ciężkim rondlu na średnim ogniu, aż masło topi się, o 5 protokół; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać cukier cukierniczy, ekstrakt z klonu i ekstrakt z wanilii do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z KlonuEkstrakt Z Klonu
CukierCukier
3
Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Wlać mieszaninę cukru do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn