Cukier Cytrynowo-Waniliowy

Cukier cytrynowo-waniliowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka skórki cytrynowej, cukier, fasola waniliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Domowe Prezenty Świąteczne: Sól Z Fasoli Waniliowej + Cukier Z Fasoli Waniliowej, oraz Lemon Ricotta Cornmeal Muffins with Lemon-Vanilla Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i skórkę cytryny w misce. Zeskrobać nasiona wanilii na mieszaninę cukru; dobrze wymieszać. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce; przed każdym użyciem dobrze wymieszać. Wymieszaj z lemoniadą lub gorącą herbatą lub użyj jako substytut cukru w ulubionym przepisie na chleb.