Cukier Ciastka Trufle Kubki
Kubki truflowe z cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę do pieczenia, masło, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Peanut Butter Oreo Truffle Cookie Cups, Bezglutenowa tarta cukrowa z miętowym nadzieniem truflowym, oraz Kubki Na Ciasteczka Z Cukrem Tęczowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko spryskaj 24 mini kubki muffin sprayem do gotowania.
W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa półsłodkie pieczenia czekolady i skrócenie na wysokiej, aż gładkie i stopione.
Wlać na nieutwardzony arkusz ciasteczek. Za pomocą szpatułki, wygładzić czekoladę w cienką warstwę; odstawić do stwardnienia.
W dużej misce, wymieszać składniki Cookie Cup, aż ciasto kruche formy. Uformuj ciasto na małe kulki; umieść każdą w kubku muffinowym.
Piec 10 do 11 minut lub aż zestaw i bardzo jasny złoty brąz (ciasto będzie lekko nadmuchać). Używając końca wałka do ciasta lub łyżki, naciśnij wcięcia w środku każdego ciastka, aby utworzyć kubek. Całkowicie schłodzić na patelni, około 15 minut.
Wyjmij kubki na ciastka z kubków na muffinki do stojaka chłodzącego.
Tymczasem, aby zrobić kręcone wióry czekoladowe, użyj metalowej szpatułki, aby zeskrobać cienką warstwę czekolady z metalowej blachy cookie, przesuwając krawędź szpatułki szybko pod warstwą utwardzonej czekolady.
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka ciemna czekolada chipsy i ubijanie śmietany na wysoki, aż czekolada się stopi; mieszać do gładkiej.
Łyżka napełniania równomiernie do każdego kubka cookie. Naciśnij loki czekolady delikatnie do środka każdego kubka cookie.
Niech napełnianie ostygnie całkowicie przed podaniem.