Cue The Pulled Pork
Cue szarpana wieprzowina wymaga mniej więcej 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Na 1,43 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, polędwicę wieprzową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork).
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: garnek Crock
Umieść sos pomidorowy, ketchup, ocet jabłkowy, brązowy cukier i czosnek w proszku w garnku crock. Mieszać do wymieszania. Oba rodzaje wieprzowiny przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i dodajemy do garnka. Wierzch z cebulą i lekko wymieszać.
Przykryć i gotować, aż wieprzowina jest w pełni ugotowana, na wysokim przez 3 do 4 godzin lub na niskim przez 7 do 8 godzin.
Usuń całą wieprzowinę i umieść ją w dużej misce. Każdy kawałek rozdrobnić za pomocą 2 widelców: jeden do trzymania wieprzowiny na miejscu, a drugi do zeskrobania mięsa i rozdrobnienia. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do garnka crock i dobrze wymieszać z sosem.
Jeśli obsługujesz grupę, trzymaj garnek crock na najniższym ustawieniu, aby wieprzowina pozostała ciepła. Doprawić pokruszoną czerwoną papryką, jeśli używasz. Mniam czas!