Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy)
Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana) może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 131 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 300 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś groch, kolendrę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolumbijska Żółta zupa z Hominy (Sopa de Maiz Pelao), Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa), oraz Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść cebulę, czosnek, szalotki i czerwoną paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Zielona Cebula
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać wodę, bulion wołowy, kukurydzę i kości wieprzowe, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Kość Wieprzowa
Woda
Kukurydza
4
Dodaj mieszaninę cebuli sól i pieprz i niech gotować na wolnym ogniu przez 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula
5
Dodaj ziemniaki, kapustę, groch, marchew, Sazon Goya, mielony kminek i mąkę. Przykryć i gotować przez 25 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.