Cubanos Frijoles
Cubanos Frijoles to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 528 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu winnego, fasoli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Turcja Cubanos, Niechlujne Cubanos, oraz Soboty z Rachael Ray-Sloppy Cubanos.
Instrukcje
Umieść ryż i wodę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Podczas gotowania ryżu, brązowy mielonej wołowiny w głębokiej patelni lub wok. Doprawić przyprawą Cajun. Gdy mięso jest prawie gotowe, dodać cebulę, i gotować, aż mięso jest rumiane i cebula jest półprzezroczyste. Wymieszać w fasoli, oliwki, ocet, i chipotle proszku, Jeśli za pomocą.
Dobrze wymieszać, przykryć i dusić przez 20 minut na średnim ogniu.
Dodaj kolendrę w ciągu ostatnich 5 minut gotowania.
Podawać na gorąco lub wymieszane z ryżem.