Crunchy Peach-Blueberry Crisp
Crunchy Peach-Blueberry Crisp to lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca brzoskwinia i jagoda z chrupiącą polewą, Chrupki Brzoskwiniowo-Jagodowe, oraz Blueberry Peach Crisp.
Instrukcje
W małej misce połącz brzoskwinie, jagody i skrobię kukurydzianą.
Przenieś do niesmażonego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Połącz soki; skrop owoce.
Do polewania w małej misce połącz orzechy winogronowe, owies, brązowy cukier, masło, sól i cynamon.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa, a owoce będą miękkie.
Podawać na ciepło z mrożonym jogurtem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "