Crunch Rabarbarowy
Rabarbar Crunch może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis na danie boczne. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 329 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, cukru, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Crunch Rabarbarowy, Crunch Rabarbarowy, oraz Crunch Rabarbarowo-Malinowy.
Instrukcje
W dużej misce połącz mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i masło; wymieszaj do kruchości. Wciśnij połowę mieszaniny do niestosowanego 9-in. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Posypać rabarbarem. Do polewy, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą i wodę, aż gładka w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. W razie potrzeby wymieszać wanilię i barwnik spożywczy.
Polać rabarbarem. Top z pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do uzyskania bąbelków.