Crunch Rabarbarowy

Crunch Rabarbarowy
Rabarbar Crunch może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis na danie boczne. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 329 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, cukru, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Crunch Rabarbarowy, Crunch Rabarbarowy, oraz Crunch Rabarbarowo-Malinowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i masło; wymieszaj do kruchości. Wciśnij połowę mieszaniny do niestosowanego 9-in. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać rabarbarem. Do polewy, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą i wodę, aż gładka w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia. W razie potrzeby wymieszać wanilię i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4
Polać rabarbarem. Top z pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
5
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do uzyskania bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn