Crumpets Fast Breads
Fast Breads' Crumpets to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, wodę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Patyczki Kukurydziane Fast Breads, Fast Breads' Bots-Up Cinnamon-Caramel Pinwheels, oraz Szybki Szybki Chleb Sodowy.
Instrukcje
W małym rondlu podgrzej mleko, wodę i olej na średnim ogniu do około 130ºf na termometrze natychmiastowego odczytu.
W dużej misce i za pomocą dużej łyżki wymieszać obie mąki, cukier, sól i drożdże. Wymieszać gorącą mieszaninę mleka, następnie energicznie mieszać przez około 2 minuty, aby uzyskać gładkie, gęste ciasto. Przykryj miskę folią i pozostaw ciasto na 45 minut. Ciasto wzrośnie i stanie się bąbelkowe.
Gdy ciasto wzrosnie, ułóż na patelni 5 metalowych pierścieni o średnicy od 3 do 4 i wysokości około 11/2. Spryskaj wnętrze każdego pierścienia i patelni bez smaku nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Podgrzej patelnię na małym ogniu.
Użyj dużej łyżki, aby wymieszać ciasto. Delikatnie wymieszać rozpuszczoną sodę oczyszczoną, dobrze wymieszać. Upuść około 1/4 szklanki ciasta do każdego gorącego pierścienia; rozłoży się równomiernie. Gotować crumpets na małym ogniu, aż dno jest rumiane i jędrna skóra uformowała się na górze, o 10 protokół. Bąbelki utworzą się na szczytach, gdy crumpets gotują, a szczyty powinny czuć się mocno upieczone i nie lepkie, gdy dotykają lekko palcem. Użyj szczypiec, aby zdjąć pierścienie i odłożyć je na bok. Jeśli crumpets przyklejają się do pierścieni (nie będą, jeśli pierścienie są dobrze nasmarowane), delikatnie potrząśnij pierścieniami szczypcami, a crumpets powinny zwolnić. Przekręć crumpets i gotować tylko do momentu, gdy drugie strony są mocno ustawione, minutę lub mniej. Wnętrzności crumpets będą miękkie.
Przenieść na talerz i służyć, lub ogrzać w niskim piekarniku (250ºF), podczas gdy druga partia gotuje. Przed gotować drugą partię, delikatnie wymieszać ciasto (będzie bąbelki i wzrost, podczas gdy pierwsza partia gotuje) i spryskać pierścienie i patelni ponownie.
Crumpets podawać na gorąco z masłem.
Okruchy można przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni. Aby służyć, lekko tosty crumpets, masłem lub nie, po prostu je ogrzać, lub umieścić je w jednej warstwie na blasze do pieczenia / taca, przykryć lekko folią aluminiową, i podgrzać w rozgrzanym 225ºF 1/4 piekarnik tylko do ciepła, o 10 protokół.