Cruising Down Collins
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Cruising dół Collins spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, osuszonego kokosa, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj The Ruby Princess-Cruising the California Coast, Tom Collins, oraz Tom Collins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż standardową patelnię muffin z 12 wkładkami do babeczek.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć masło i cukier granulowany. Krem na dużej prędkości, aż masło będzie lekkie i puszyste, o 6 protokół. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić.
Połącz mleko kokosowe, całe jaja, białka i ekstrakt waniliowy. Na przemian dodawać mieszankę mąki i mieszankę mleka kokosowego do kremowanego masła w trzech etapach, umożliwiając mieszanie ciasta przez 30 sekund po dodaniu suchych lub mokrych składników. Złóż w osuszonym kokosie. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do złotego brązu i pieczone przez, o 25 protokół.
W przypadku syropu z ciemnego rumu: Przynieś granulowany cukier i 1 uncję wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z ciemnym rumem. Upieczone babeczki natychmiast po wyjęciu z piekarnika polewamy syropem.Ostudzić babeczki.
Do nadzienia ananasowego: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posypać brązowy cukier na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Skropić miód i posypać cynamonem na wierzch brązowego cukru. Ananasa obieramy, rdzeń i kroimy w drobną kostkę. Równomiernie rozprowadzić ananasa na brązowym cukrze. Zawiń naczynie do pieczenia folią aluminiową i piecz przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika, zdjąć folię i wymieszać ananasa i płynny cukier. Wymień folię i piecz ananasa przez kolejne 15 minut.
Wyjąć z piekarnika, zdjąć folię i wymieszać ananasa i płynny cukier.
Piec ananasa, odsłonięty, przez kolejne 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W przypadku lukru z twarogiem tangelo: w misce miksera elektrycznego wyposażonego w wiosło, ubijaj masło, aż będzie lekkie i puszyste na średniej prędkości.
Dodać serek i wymieszać na średniej prędkości, aż dobrze połączone i grudki darmo. Zeskrobać boki miski miksera i dodać cukier puder. Mieszać na małej prędkości, aż dobrze połączone.
Dodaj ekstrakt waniliowy i pastę tangelo i ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty.
Umieścić w torbie z ciastem wyposażonym w dużą okrągłą końcówkę.
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko, usunąć centralny rdzeń pieczone babeczki i wypełnić pieczonym ananasem. Polewaj obficie lukrem z serem tangelo na wierzchu babeczek.
Zawiń lukier babeczkowy w tosty z wysuszonego kokosa i udekoruj segmentem mandarynki pomarańczowej i zwijanym znakiem ulicznym kremówki.