Kurczak i Dressing
Kurczak wolnowarowy i Dressing wymaga ok. 6 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, selera, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Łatwy powolny kuchenka kurczak i Dressing, Slow Cooker Cheddar Buffalo Chicken Sandwiches with Ranch Dressing, oraz Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Cookbook Giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pokruszony chleb kukurydziany z cebulą, selerem i masłem. Lekko wymieszać z szałwią, solą, przyprawą do drobiu, czarnym pieprzem, jajkami, śmietaną z rosołu i śmietaną z zupy grzybowej, aż do całkowitego połączenia.
Wlać rosół z kurczaka na dressing do zwilżenia.
Połowę dressingu układamy w wolnej kuchence, połowę gotowanego kurczaka układamy na dressingu, Pozostałe dressingi układamy na dressingu, a całość uzupełniamy pozostałym kurczakiem.
Ustaw kuchenkę na wysoką i gotuj przez 45 minut. Zmniejszyć ustawienie kuchenki do niskiej i gotować co najmniej 5 więcej godzin.