Gry kury z granatami: Beccazini
Gry kury z granatami: Beccazini może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis ma 1275 kalorii, 80g białka, oraz 92g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, pancetta, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kury Z Grilla, Karaiby Gry Kury, oraz Cornish Game Hens dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wystarczy przykryć nasiona granatu z Marsala. Może będziesz musiał użyć więcej Marsali. Delikatnie wymieszać z miętą i odstawić pod przykryciem na 1 godzinę.
Doprawić ptaki do środka i na zewnątrz solą i pieprzem.
Odcedzić nasiona granatu i mięty, zastrzegając płyn. Wypchaj ptaki niektórymi nasionami, zachowując resztę do późniejszego wykorzystania i miętę. Za pomocą igły, kratownica ptaka szczelnie tak, że wewnętrzna wnęka jest zamknięta i zamknięte kupić 2 nogi. Owinąć każdego ptaka w plaster pancetta, za pomocą dłoni docisnąć pancetta mocno o ptaka.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W piecu dowód saute patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, masło.
Dodaj 3 liście szałwii i gotuj 1 minutę przed dodaniem kur. Brązowe ptaki ze wszystkich stron na dużym ogniu, aż dobrze zbrązowieje, o 5 protokół. Obniżyć ogień i dodać pozostałe liście szałwii i nasiona granatu.
Umieść rondel w piekarniku na 7 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Kury skropić 3 łyżkami pozostałej Marsali i pat z 4 łyżkami pozostałego masła. Kury zalać sokami z patelni i wrócić do piekarnika na 5 minut. W małym rondlu roztopić pozostałe masło na małym ogniu.
Dodać skórkę pomarańczową i smażyć delikatnie przez 5 minut, delikatnie mieszając, aby skórka wchłonęła masło.
Usuń smażone skórki z ognia.
Wyjąć kury z piekarnika i przenieść je do naczynia do serwowania.
Kury posypać skórką pomarańczową, skropić sokami z patelni i pestkami granatu.