Crudity z oliwą z oliwek i solami smakowymi

Crudity z oliwą z oliwek i solami smakowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Crudites z oliwą z oliwek i soli aromatyzowanych spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 307 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Świeże rzodkiewki z solami smakowymi i masłem, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Dip oliwkowo-Pietruszkowy z Crudités.

Instrukcje

1
Umieść nasiona sezamu w małej patelni nonstick ustawionej na średnim ogniu. Wymieszać do tosty i złoty kolor, o 3 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić w młynku do przypraw z 1 1/2 łyżeczki soli. Proces aż do drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Przenieść mieszaninę do małych ramekin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Wymieszać curry i 5 łyżeczek soli w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Przenieść mieszaninę do innego małego ramekina.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wymieszać paprykę i 5 łyżeczek soli w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
7
Przenieść mieszaninę do innego małego ramekina. (Aromatyzowane Sole mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Wlać olej do małej miski lub ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
9
Warzywa układamy dekoracyjnie na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
10
Podawać, przechodząc olej i sole oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn