Crown Jewel Gelatin Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klejnot koronny żelatynowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, żelatynę truskawkową, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Klejnotami W Koronie, Crown Jewel Dessert, oraz Crown Jewel Cake With Jaconde Biszkopt.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić żelatynę malinową w 1 szklance wrzącej wody; wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Wlać do 9-in. x 5-po. patelnia pokryta natryskiem do gotowania. Powtórz z limonką i żelatyną z czarnej wiśni, używając jeszcze dwóch bochenków. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Pokrój każdy na 1/2 cala. kostki.
W rondlu połącz sok ananasowy z cukrem. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać żelatynę truskawkową i mieszać do rozpuszczenia.
Dodać pozostałą zimną wodę.
Przenieść do dużej miski. Przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje, ale nie Firmy, o 1-1 / 4 godzin.
W dużej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki żelatyny truskawkowej. Delikatnie wymieszaj żelatynę w kostkach. Łyżka mieszaniny do skorupy. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.