Crown Jewel Gelatin Pie

Crown Jewel Gelatin Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klejnot koronny żelatynowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, żelatynę truskawkową, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Klejnotami W Koronie, Crown Jewel Dessert, oraz Crown Jewel Cake With Jaconde Biszkopt.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić żelatynę malinową w 1 szklance wrzącej wody; wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać do 9-in. x 5-po. patelnia pokryta natryskiem do gotowania. Powtórz z limonką i żelatyną z czarnej wiśni, używając jeszcze dwóch bochenków. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Pokrój każdy na 1/2 cala. kostki.
4
W rondlu połącz sok ananasowy z cukrem. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać żelatynę truskawkową i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
6
Dodać pozostałą zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Przenieść do dużej miski. Przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje, ale nie Firmy, o 1-1 / 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
W dużej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki żelatyny truskawkowej. Delikatnie wymieszaj żelatynę w kostkach. Łyżka mieszaniny do skorupy. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn