Crown Jewel Gelatin Pie

Crown Jewel Gelatin Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klejnot koronny żelatynowe ciasto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, żelatynę truskawkową, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Klejnotami W Koronie, Crown Jewel Dessert, oraz Crown Jewel Cake With Jaconde Biszkopt.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić żelatynę malinową w 1 szklance wrzącej wody; wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do 9-in. x 5-po. patelnia pokryta natryskiem do gotowania. Powtórz z limonką i żelatyną z czarnej wiśni, używając jeszcze dwóch bochenków. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Pokrój każdy na 1/2 cala. kostki.
4
W rondlu połącz sok ananasowy z cukrem. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać żelatynę truskawkową i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
6
Dodać pozostałą zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Przenieść do dużej miski. Przechowywać w lodówce, aż zgęstnieje, ale nie Firmy, o 1-1 / 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W dużej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż bitą śmietanę do mieszanki żelatyny truskawkowej. Delikatnie wymieszaj żelatynę w kostkach. Łyżka mieszaniny do skorupy. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn