Deviled Sałatka ziemniaczana z kiełbasą może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kiełbaski, oso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Deviled Egg Potato Salad, Deviled Egg Potato Salad, oraz Sałatka Ziemniaczana Deviled dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 6-do 8-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 3 kwarty wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Usunąć fasolę z wody za pomocą łyżki szczelinowej lub sitka i spłukać pod zimną bieżącą wodą do ostygnięcia. Powrót wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Dodaj ziemniaki, zmniejszyć ogień w razie potrzeby, aby utrzymać na wolnym ogniu, i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
5
Drenaż.
6
Tymczasem w małej misce wymieszaj oliwę z oliwek i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Na blasze do pieczenia ułożyć plasterki cebuli i kiełbaski i obficie posmarować mieszanką brązowego cukru. Broil 6 cali od ognia, aż cebula i kiełbaski są lekko rumiane i cebula są miękkie po przekłuciu, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Grubo posiekać cebulę. Pokrój kiełbaski o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
W dużej misce połącz fasolę, ziemniaki, cebulę, kiełbaski, majonez, musztardę, ocet, oliwki i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Delikatnie wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
11
Podawać na ciepło lub schłodzić do zimna, około 2 godzin.